hidden hit counter 4 Mijl Groningen Skip to main content

4 Mijl Groningen

Marketing Groningen Voor wie liever door een park loopt is de 4 Mijl route door het Stadspark een aanrader. Dat is de slogan van de 4Mijl4You.


Pin Op Hardloopnieuws

De Menzis 4 Mijl van Groningen 2021.

4 Mijl Groningen. De betaling vindt plaats door middel van iDeal of. De 4 Mijl van Groningen is een hardloopevenement dat sinds 1987 ieder jaar op de tweede zondag van oktober gehouden wordt. De Menzis 4 Mijl van Groningen is een hardloopevenement dat sinds.

Schrijf je hier in voor de Menzis 4 Mijl van Groningen Goed nieuws. Dit evenement is uitgegroeid tot een van de grootste hardloopevenementen van Nederland doordat de afstand van vier mijl geschikt is voor veel hardlopers. Je staat op het punt je in te schrijven voor de Menzis 4 Mijl van Groningen.

De Menzis 4Mijl van Groningen is het grootste en bekendste hardloopevenement van Noord-Nederland voor jong en oud. Menzis 4 Mijl van Groningen. In verband met de verscherpte maatregelen rondom COVID-19 is de 6e editie verplaatst naar 12 september 2021.

Na 6437 kilometer kwam bij de professionele mannen Rogers Kibet als eerste over de finish op de Vismarkt. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. In de middag weten we wie de opvolgers worden van Davis Kiplangat en Eva Cherono.

Vanuit daar start De Groene 4 Mijl door het natuurgebied de Onlanden. Stuur mij mijn wachtwoord. 34 as reported by GIC NS The Menzis 4Mijl van Groningen edition will be held on Sunday afternoon the day before the alternative 4Mijl4You.

Voor stadjers en studenten een ideale route. De Groene 4 Mijl is de groenste winterloop van Noord-Nederland. Most of both the city of Groningen and Haren will be part of the race route.

Inschrijven - Menzis 4 Mijl van Groningen. Een keur aan lopers en loopsters gingen van start. Doe de 4 Mijl anders.

Groningen hosts 4Mijl running and walking events so this weekend will be filled with the sounds of huffs and puffs. Jaarlijks trekt de 4 Mijl ongeveer 20000 deelnemers en ruim 80000 bezoekers. Aanmelden via link in bio.

Veel toplopers komen graag naar Groningen om op het nagenoeg rechte parcours van Haren naar Groningen een snelle tijd neer te zetten en te genieten van de entourage. 11188 likes 393 talking about this 6126 were here. Zowel bij de start als bij de finish vind je een klok zodat je zelf kunt kijken welke tijd je hebt neergezet.

Bijvoorbeeld op je skates in je rolstoel met een kinderwagen of als Nordic WalkerNiets is te gek. De eerst volgende editie vindt plaats op zondag 10 oktober 2021. De Menzis 4 Mijl van Groningen is met tienduizenden hardlopers en toeschouwers het grootste loopevenement van Noord-Nederland met de traditionele route van Haren naar de Vismarkt in hartje Groningen.

4 miles run of Groningen. De Menzis 4 Mijl van Groningen 2021 10-10-2021. Zondag 10 oktober 2021.

In verband met de maatregelen rondom COVID -19 is de 6e editie verplaatst naar 12 september 2021. De Menzis 4Mijl4You powered by GasTerra wordt georganiseerd op de avond voorafgaand aan de 4 Mijl van Groningen. Bijna 2 shifts uitverkocht.

Tot en met de editie van. Het wordt weer een feest in de stad. De officiële app voor de Menzis 4 Mijl van Groningen.

Join Club Upcoming Club Event 10 OCT Sun 1200 PM Menzis 4 Mijl van Groningen Beginner. Afgelopen zaterdag liepen enkele atleten als voorbereiding op de 4mijl van Groningen die over een maand plaatsvindt de 4mijl van Assen. De 4 Mijl wordt voor de 34ste keer gehouden.

Uitslagenlijst 4 Mijl van Groningen Groningen - Zondag 9 oktober 2016. Je kunt je online inschrijven tot en met zaterdag 9 oktober 1200 uur tenzij de startnummers eerder zijn uitverkocht. Tom Hendrikse wist de race te winnen in een nieuw parcoursrecord.

Sinds 1987 wordt het evenement ieder jaar op de. De wedstijdloop begint in de middag om 1300 uur. Bij de vrouwen was de Keniaanse Eva Cherono voor de derde keer oprij de snelste.

Je legt exact hetzelfde parcours van 6437 km tussen Haren en Groningen af maar dan op alternatieve wijze. De app is connected met TRACX. Hardlopend of wandelend leg je 64 kilometer af voor en door de natuur.

Menzis 4 Mijl van Groningen Groningen. 4 Mijl van Groningen is a road event in Groningen Netherlands on October 14 2018. Wachtwoord Karakter.

De route voert van de Kromme Elleboog in Haren naar de Vismarkt in het centrum van Groningen. De Culinaire 4 Mijl is in Groningen. Volg de lopers live tijdens het evenement bekijk informatie en maak leuke selfies.

De Oegandees liep de 4 Mijl in 1727 minuten. This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Home - Team 4 Mijl.

De Menzis 4 Mijl van Groningen kent een prachtige historie. Groningen weer in beweging tijdens de 34e editie van de 4 Mijl van Groningen. Op de startlijst staan dan ook meerdere lopers die al eerder deelnamen.

Join this race community to set a goal and find others training for this event. Hendrikse wint 4mijl van Assen in parcoursrecord. Vorig jaar kon het niet doorgaan vanwege de coronacrisis.

Het was zondag weer de traditionele 4 Mijl van Groningen. Een loopevenement met prachtige weersomstandigheden en waar de speaker de deelnemers bij de finish opriep de handen hoog te houden voor het ontvangen van een daverend applaus. De 4 Mijl route is dichtbij de stad en begint en eindigt bij het Hanzeplein voor het UMCG.

De Groene 4 Mijl voor Bikkels draait om het beleven van de natuur. Groningen staat zondag in het teken van 4 Mijl.


Marathon De Senart I Did It Twice A Pretty Easy One When Your Legs Are With You Marathon


Philipp Aiger Rent In Breda Nieuw Record Van 71 3 Km Tijdens Wings For Life World Run Runen


4 Mijl Hardloopwedstrijd In Kilometers Hardlopen Wim Groenendijk Hardlopen Hardlooptips Hardlopen Voor Beginners


Eerste Amsterdam Urban Trail Een Groot Succes Amsterdam Groot Succes


Pin Op Portfolio


Pin Op Hardloopnieuws


Yenew Alamirew Wint 4 Mijl Van Gronnigen Haile Gebrselassie Eindigd Als Derde Groningen Osman Zurich


Amsterdam Marathon Voor Iedereen Wereldwijd Live Te Volgen Op Tv Reizen Amsterdam Amsterdam Marathon


4 Mijl Groningen Herebrug Fitnessband Fitnesstracker Fitnesswatch Fitness Smart Watch Fitness Watch Slimming Patch


De Vierde Editie Van De Klm Urban Trail Rotterdam Over Kop Van Zuid Rotterdam Overheid


Deelnemers Aan De 4 Mijl Van Groningen Kunnen Zondag Hun Benen Testen Tijdens De 4 Mijl Try Out Zondag Groningen Stadspark


4 Mijl


Inschrijving 4 Mijl Van Groningen Is Geopend Runningplus Nl Groningen Nederland


Alle 18 Locaties Derde Den Haag Urban Trail Bekend Al 4500 Inschrijvingen Runningplus Nl Den Haag Haag Studentenvereniging


17 962 Euro Voor Pink Ribbon Bij 10e Editie Ladiesrun Groningen Runningplus Nl Groningen Vrouw Euro


Roy Hoornweg Richard Douma Jip Vastenburg En Veelbelovende Talenten In Actie Bij 31e Editie Van 4 Mijl Van Groningen Runningplus Nl Groningen Tops Nederland


Pin Op Hardloopnieuws


Pin Op Wandelen


Neydltq4nb A9m

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar