hidden hit counter Alexander Isak Mål Skip to main content

Alexander Isak Mål

Han lyckades göra 10 mål på sina 24 spelade matcher. Han lärde sig av Zlatan.

Daydreaming Musical Movies Fangirl Cool Girl

Den 21 Septeber 1999.

Alexander Isak mål. Men det här kan bli en underbar sommar för oss svenska supportrar om Alexander Isak tar med sig sin La Liga-form in till mästerskapet. Fotbollskanalen - för dig som älskar fotboll. I kampen scoret han noe som gjorde at han ble den yngste målscoreren i AIKs historie i Allsvenskan i en alder av 16 år og 199 dager.

Här hittar du fakta statistik och de senaste nyheterna om Alexander Isak. Det är inte ofta jag som forward gör. Alexander Isak frispelades av Emil Forsberg och rundade målvakten.

Isak blev AIKs yngsta målskytt genom tiderna i en tävlingsmatch när han gjorde matchens sista mål. A full Swedish international since 2017 he has. Alexander Isak har vuxit fram till en nyckelspelare i Real Sociedad där han förra säsongen gjorde 17 mål i La Liga för den baskiska klubben.

Born 21 September 1999 is a Swedish professional footballer who plays as a forward for La Liga club Real Sociedad and the Sweden national team. Det är ett helt makalöst avslut av Alexander Isak säger C Mores kommentator Christopher Kviborg. Klubben går ut med att Isak skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig till sommaren 2026 fem år framåt i tiden.

Succéåret i AIK 2016 Alexander inledde sin proffskarriär i AIK 2016 blott 16 år gammal. Alexander Isak född 21 september 1999 i Solna är en svensk fotbollsspelare som spelar för Real Sociedad i La Liga och det svenska landslaget. Utöver det var han en tongivande.

Jag skulle tro det med tunneln precis innan. Alexander Isak började spela fotboll i AIK som sexåring men är uppvuxen i Ulriksdal. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

Antal matcher och mål i seniorlag räknas endast för de inhemska ligorna och är korrekt per den 29 maj 2021. Anfallaren skulle sedan bara lägga in bollen i öppet mål men drog bollen högt över och 1-0 stod sig. Alexander Isak har gjort säsongens första mål för Real Sociedad21-åringen slog till i 22-matchen mot PSV i Europa League.

Alexander Isak blev sedan utbytt i den 83e minuten när han ersattes av namnen Alexander Sørloth på topp. Real Sociedad spelade för att säkra Europa League-spel till nästa säsong. EM närmar sig med stormsteg och Alexander Isak är en integral del av det svenska laget.

Han är fortfarande bara 21 år gammal och man ska inte lägga allt för mycket press på hans axlar. Mot Levante gjorde han mål för andra matchen i rad när han klackade in ledningsmålet på bortaplan i den 12e minuten. Två mål på två minuter.

Jordan Teze fick ett gyllene läge att skicka segern till PSV i slutminuterna men sköt långt utanför när han blev helt fri framför mål. Svensken hade läge att till höger i straffområdet avlossa skott och göra sitt 17e mål för säsongen. I andra halvlek tog Alexander Isak på allvar över showen.

Tio minuter in i matchen tog sig Alexander Isak loss från sin försvarare. Starting off his professional career with AIK in 2016 Isak represented Borussia Dortmund and Willem II before signing with Real Sociedad in 2019. - Man bara tror att det är mål i det läget säger Hanna Marklund i TV4s sändning.

Därefter höll han sig framme på hörnan men nickade på Emil Krafth framför mål. Alexander Isak betraktade sitt 20-mål som det vackraste han gjort under karriären. Sedan i den 54e minuten stod Ander.

Alexander Isak kom först till ett bra avslutsläge men sköt på en täckande motståndare till hörna. Han debuterte for A-laget i Allsvenskan i 2016 som 16-åring mot Östersunds FK. Alexander Isak föddes i Solna på hösten strax innna milleniumskifetet.

Teze hade en ny farlighet på tilläggstid när han prickade stolpen med ett hårt distansskott innan Oyarzabal blev helt fri med Sociedad och. Han debuterade för A-laget februari 2016 i Svenska cupen och då mot Tenhults IF där AIK vann med 60. Säsongen blev en succé och resten är som man säger - historia.

Alexander Isak startet sin fotballkarriere i svenske AIK. Se missen i spelaren ovan. Alexander Isak slog till med ett drömmål.

Antal landskamper och mål. I hans første sesong med AIK scoret han ti mål på 24 seriekamper som 16- og 17-åring. Först fick han ett 20 mål korrekt bortvinkat för offside.

Allsvenska debuten kom två månader senare i en 20-vinst mot Östersund. Kosovo var samtidigt inte ofarligt och Elbasan Rashani hotade lite senare med ett skott tätt utanför mål. Alexander satte ett.

Under lördagen fanns Alexander Isak med från start när de gästade Osasuna. Nu står det klart att svensken förlänger med Real Sociedad.